Taastrupvænge

Administration

Vedtægter

Husorden

Praktiske oplysninger

Udskiftning af vinduer

Ejerskifte

Ejerforeningen

Aktiviteter og beboerinfo

Tidligere indkaldelser og referater

Ejerforeningen Taastrupvænge
Taastrup Vænge 51, kld,
2630 Taastrup
tlf/fax: 43 52 34 87
eftv@mail.dk

printvenlig

Ejerforeningen Taastrup Vænge

En håndfuld praktiske oplysninger

Klik her for affaldssortering

Blok D, E og F

Taastrupvænge består af tre boligblokke: Blok D: nr. 31 - 41 Blok E: nr. 43 - 51 Blok F: nr. 53 - 63

1. Ejerforeningens kontor (tlf. 43 52 34 87 - mail eftv@mail.dk)

Ejerforeningens kontor er beliggende i blok E med indgang i kælderen ved nr. 51. Du kan træffe varmemesteren og bla. optanke vaskebrikker til vaskeriet hverdage Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl 8.00-8.30 Tirsdag og Torsdag tillige kl. 12.30-13.00. Uden for kontortiderne vil der være telefonsvarer på.

2. Fællesudgifterne

Fællesudgifterne skal indbetales inden den 5. i måneden. Ved for sen indbetaling opkræves en rykkerafgift. Ejerne opfordres til at tilmelde betalingen til PBS. De ejere, der får tilsendt girokort fra ejer­foreningens kontor hver måned, vil blive pålagt et opkrævningsgebyr.

3. Varmeregning

Ved ejerskifte i en varmesæson (1. jan. - 31. dec.) bør man være opmærksom på, at det er ejeren på afregningstidspunktet, der hæfter. Dette er et forhold, man skal være opmærksom på ved refusions­opgørelsen. Ved ejerskifte kontaktes ISTA hurtigst muligt – gerne 14 dage før dato for ejerskifte – på telefon 77 32 32 32 for ekstra aflæsning. Gebyret for den ekstra aflæsning vil blive pålignet sælgeren af lejligheden. Der oplyses navn og adresse samt anlæg nr.: Blok D (nr. 31 -41) anlæg nr. 37904 S Blok E (nr. 43 - 51) anlæg nr. 37905 S Blok F (nr. 53 - 63) anlæg nr. 37909 S Husk også at give besked til Ejerforeningen og Ista – telefon 77 32 33 77 om ejerskiftet.

4. Vinduer

Da produktionen af vindueshængsler til den type vinduer vi har, er ophørt i 1978, er det en god idé at være omhyggelig med tilførsel af fedt til hængslerne, for at undgå at disse går i stykker. Det er også en god ide at smøre beslaget til skydedøren. Ejerforeningen har fået lavet en reservedel til vinduesbeslaget - denne kan købes hos varme­mesteren. Eventuelle reparationer sker for egen regning.

5. Imprægneret udvendigt træværk

Hvert andet eller hvert tredje år bør træværket på vinduespartier på terrasser og altaner behandles med træbeskyttelsesmiddel. Varmemesteren har beskyttelsesmiddel til fri afhentning. De øvrige udvendige træværk vedligeholdes af ejerforeningen. Ejendommens forsikring dækker ikke mod svampeangreb, der kan henføres til dårlig vedlige­holdelse. Forsikringen dækker under ingen omstændigheder mod råd.

6. Kælderrum/lejlighedsnummer

Til hver lejlighed hører der et kælderrum beliggende i samme blok som lejligheden. Desværre er nummeret på kælderrummet ikke altid det samme som lejlighedens nummer. Er du i tvivl? Spørg varmemesteren. Kælderrummet bør, selv om det ikke benyttes, være aflåst, og evt. vinduer være lukkede. Der må ikke henstilles brandfarlige væsker i kælderrummene. I forbindelse med høj grundvandstand og voldsomme regnmængder / tøvejr kan vi risikere vand i kælderen. Du bør derfor ikke stille ting, der kan tage skade af vand, direkte på gulvet.

6a. Ekstra kælderrum.

Der forefindes et mindre antal ekstra kælderrum. Disse udlejes efter ventelisteprincippet.

7. Altaner

Altanerne er i foråret 2001 blevet renoverede med nye fronter og sidestykker. Det er derfor ikke tilladt at bore i disse. Af hensyn til bebyggelsens ensartethed, er det IKKE tilladt at ændre på disse eller opsætte anden form for afskærmning, bortset fra nogle få undtagelser – se under Husorden, afsnit 19.

8. Fællesaktiviteter

Taastrupvænges vinklub er p.t. nedlagt.. Nærmere oplysninger fås på ejerforeningens kontor eller hos varmemesteren.

9. Forsikringsforhold

Der er tegnet almindelig grundejerforsikring på vore ejendomme. Denne omfatter også svamp og husbukke. Bygningerne er ligeledes brandforsikrede, samt der er tegnet en skjulte rør forsikring. Der er derimod ikke tegnet glasforsikring. Det er op til den enkelte ejer at overveje dette forsikringsspørgsmål. Enhver form for ombygning eller indgreb i lejlighedens installationer, sker for ejers regning og ansvar. Forsikringen dækker ikke ændringer, der ikke er udført forsvarligt efter gældende regler. Forsikringsskader skal anmeldes til forsikringsselskabet via ejerforeningens varmemester.

10. Utøj

Angreb af væggetøj, kakerlakker og lign. skal omgående anmeldes til bestyrelsen.

11. Opslagstavler/skiltning.

Opslagstavlen i opgangen anvendes til meddelelser mellem beboerne. De benyttes ligeledes af bestyrelsen til forskellige meddelelser. Opslagstavlen må ikke anvendes til reklamer. Intet sted i bebyggelsen, incl. fællesarealer må der opsættes skilte uden forudgående aftale med bestyrelsen.

12. Stuedyr.

Det er tilladt at holde husdyr. Hunde føres i snor (husk venligst at bruge 'høm-høm poserne, når du lufter hunden) Husdyr må ikke medtages i vaskeriet. Hundehold skal anmeldes til ejerforeningen, da der betales et særskilt månedlig gebyr herfor.

13. Flytning.

Regnskabet med fællesudgifterne er EDB-styret. Det vil derfor være en fordel, at ændring i ejerforhold tilgår ejerforeningen så hurtigt som muligt

14. Vaskekælderen.

Vaskekælderen forefindes under nr. 45 med indgang ved nr. 43 og 51. ”Vaskebrikker” købes hos varmemesteren. Vaskeriet er kun for 'Taastrupvænges' beboere. En vasketid = 2 maskiner. Til hver vasketid er der afsat 2½ time fordelt ligeligt til vask og tørring. På skemaerne ved indgangen til vaskeriet kan vasketid reserveres. Bemærk at vasketiderne er forskudt for at undgå trængsel ved tørretumblere og strygerulle. Det er derfor nødvendigt at overholde vasketiden meget nøje. Er vasken ikke påbegyndt senest 15 minutter efter den anførte tid, er vasketuren tabt. Vaskekælderen er aflåst udenfor åbningstiderne. Vaskemaskinerne er sarte, undgå venligst at overdosere vaskemidlet. Husk at rense filteret i tørretumbleren efter brugen. Følg i øvrigt de opsatte anvisninger.

15. Ombygning/Renovering

Ethvert projekt, som medfører indgreb i faste bygningsdele, skal forelægges bestyrelsen til godkendelse. Skriftlig godkendelse skal foreligge inden arbejdet påbegyndes. Ejerforeninger kan ikke påtage sig ansvar i forbindelse med byggeprojekter i de enkelte lejligheder. Det henstilles kraftigt til beboerne. at håndværkerarbejde i forbindelse med de faste installationer foretages i varmemesterens arbejdstid, således, at der f. eks. kan lukkes for vandet, såfremt dette skulle være nødvendigt

16. Punkterede ruder

På Taastrupvænges ordinære generalforsamling Torsdag d.16 marts 2006 blev rudefonden nedlagt.